Marlène de wouters

Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift: that's why it's called the present.

Telenet Celebrity Golf Challenge op 2 juni op Sporting Telenet

telenet_header_2012

Mechelen, 31 mei 2012 – Onder een stralende zon werd vorige zondag in Tervuren de eerste editie van de Telenet Celebrity Golf Challenge gespeeld. Drie teams van telkens twee Bekende Belgen (Kim Clijsters en Jean-Michel Saive, Ingrid Berghmans en Gaston Roelants, Astrid Bryan en Geert De Vlieger) namen het tegen elkaar op in een lichtvoetig golfbehendigheidsspelletje. In opdracht van Telenet maakte Marlène de Wouters hierover ook een televisieprogramma dat op 2 juni te zien is op Sporting Telenet.

 

Naast een verslag van het golfevenement spreekt Marlène de Wouters in een exclusief interview met Kim Clijsters.  “Ik ben zenuwachtiger voor dit dan voor een tennismatch”, aldus Clijsters. Verder vertelt Astrid Bryan alles over haar golfervaringen en wordt duidelijk hoe handig of onhandig de BV’s in kwestie zijn met een golfclub.

 

Het programma over de Telenet Celebrity Golf Challenge wordt op zaterdag 2 juni om 18.00 uur op Sporting Telenet HD 1 uitgezonden. Herhalingen staan gepland op dezelfde zender op zaterdag 2 juni om 22.00 uur en zondag 3 juni om 17.00u.

 

Om zoveel mogelijk sportliefhebbers en fans de kans te geven te zien hoe de zes Bekende Belgen het er vanaf brengen in de ludieke golfuitdaging, stelt Telenet het programma bij elke uitzending voor al zijn digitale televisieklanten beschikbaar via het kanaal 200.

 

Bekijk alvast de trailer op www.blog.telenet.be
Back to Top